• Proiect spital universitar

  Spital modern cu dotari si servicii la standardele internationale cele mai inalte
 • Proiect centrala electrica fotovoltaica

  Investitii de succes in producerea de energie regenerabila
 • Proiect statiune ski

  Statiune de ski de talie mondiala cu unitati de cazare si instalatii moderne
 • Proiect Parc Logistic

  Parcuri logistice cu depozite, birouri si spatii sociale la cele mai intalte standarde
Fabrica de tevi

SC Apasco SA este o companie de constructii de dimensiuni medii cu sediul in Maneciu, Romania, care impreuna cu domnul Ghiorghe Dabu, un cetatean roman, cu o lunga cariera in afaceri cu tevi GRP in Romania si in tarile vecine, au decis sa infiinteze impreuna o noua companie, care este situat la Km 44, pe autostrada Bucuresti - Pitesti, unde detin un teren de 66.000 mp, care are toate avizele de utilitati, precum si aprobarea de mediu pentru o "green field" investitie de o teava GRP fabrica.

Noua companie, sprijinita cu cunostintele si tehnologia necesara, va cumpara echipamente pentru fabricarea de sticla poliester armat (GRP), tevi cu diametre de la 400 mm la 4000 mm. Tevile GRP sunt de obicei utilizate pentru transportul apei: apa potabila, apa uzata, hidrocentrale mici, sisteme de irigatii si aplicatii industriale. 

Conductele fabricate vor fi vandute direct catre utilizatorii finali de catre societatea producatoare, prin intermediul propriului sau departament de Marketing & Sales, in România, Ungaria, Albania, Bulgaria, Grecia, Republica Moldova si Ucraina. Ca o parte a programului de marketing, compania va coopera cu alti parteneri la dezvoltarea de proiecte de infrastructura din Romania si pe pietele tinta din jur, in scopul de a plasa compania intr-o pozitie puternica, pentru a asigura contracte de livrare pentru produsele sale.

Principala piata vizata de companie va fi Romania si regiunea Balcanica. In tarile din aceasta regiune democratia este acum bine stabilita si sistemele juridice sunt adaptate la economia de piata libera. Dezvoltarea economica din ultimii 20 de ani a fost sub asteptari, impiedicata de institutii slabe si infrastructura deficitara. Totusi, in ultimii patru ani cresterea economica s-a imbunatatit, institutiile sunt din ce in ce mai puternice, iar comunitatea internationala furnizeaza fonduri pentru investitii in infrastructura. De cand au fost acceptate ca fiind membre ale UE, Romania, Ungaria si Bulgaria, acestora le-au fost puse la dispozitie anumite fonduri. Acest lucru permite ca proiectele de infrastructura sa fie puse in aplicare pentru a umple golul lasat de investitiile mici din perioada anterioara.