• Proiect spital universitar

  Spital modern cu dotari si servicii la standardele internationale cele mai inalte
 • Proiect centrala electrica fotovoltaica

  Investitii de succes in producerea de energie regenerabila
 • Proiect statiune ski

  Statiune de ski de talie mondiala cu unitati de cazare si instalatii moderne
 • Proiect Parc Logistic

  Parcuri logistice cu depozite, birouri si spatii sociale la cele mai intalte standarde
Parc Fotovoltaic

Investitia propusa a se realiza consta in construirea unui parc de panouri fotovoltaice 0,99 MW in Lipova, judetul Arad si este amplasata in vecinatatea zonei industriale a orasului Lipova.

Imobilul este situat pe partea stanga a drumului judetean Dj 2141 Lipova - Timisoara la iesire inspre localitatea Neudorf, la o distanta de 285 m de drumul judetean.

Echipamentele de producere a energiei electrice (panouri fotovoltaice, blocurile de conexiuni, cablurile de curent continuu, invertoarele, filtrele, dulapurile de protectie si sincronism si cablurile de legatura intre invertoare si tabloul general de joasa tensiune) sunt considerate echipamentele centralei fotovoltaice. Parametrii nominali si calitativi ai energiei electrice debitati sunt in conformitate cu prevederile Codului Tehnic si Standardului de performanta al retelelor electrice de distributie.

Solutia tehnica adoptata in prezenta lucrare reduce la minimum impactele negative asupra mediului, in conditii de siguranta si eficienta in toate fazele ciclului de viata a lucrarii proiectate: proiectare, executie si exploatare pe toata durata de existenta a instalatiei, respectand cerintele impuse prin SR EN ESO 14 001/2005 si normativele in vigoare, incadrandu-se in sistemul integrat de calitate mediu. Lucrarile au fost proiectate cu respectarea Legii protectiei mediului – nr. 265/2006 pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta Guvernamentala nr. 165/2005